keskiviikko 11. elokuuta 2010

Hedelmäinen broileri-pastasalaatti

ainakin 20 hengelle
1 1/2 pussia torino simpukkapastaa keitettynä
900g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita paistettuna ja pienittynä
500g vihreitä viinirypäleitä puolitettuna
1 iso purkki säilykepersikoita kuutioituna
2 purkkia ananasmurskaa valutettuna
4 vihreää omenaa kuutioituna
800g edamia kuutioituna

Sekoita kaikki aineet keskenään isossa kulhossa.

Kastike
2,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl omenaviinietikkaa
2 rkl hunajaa
3 rkl dijonsinappia
suolaa ja pippuria

Sekoita kastikkeen aineet ja kaada salaattiin. Sekoita salaatti hyvin ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...