torstai 12. elokuuta 2010

Nektariini-salaatti

Tämä salaatti oli taivaallisen hyvää vaikka oli "hätä iltapala jääkaapin sisällöstä". Kuvaa ei valitettavasti saatu otettua.
1 pussi jääsalaattia pestynä ja kuivattuna
250g kirsikkatomaatteja puolitettuna
1/2 kurkku kuutioituna
1 pkt pekonia paahdettuna ja paloiteltuna
3 nektariinia lohkoina
150g auraa muruina

Revi jääsalaattia hieman pienemmäksi laakeaan vatiin. Ripottele kurkku ja tomaatit. Lisää pekoni ja nektariini. Ripottele aura pinnalle 150g on aika paljon eli vähämpikin riittää.

Kastike
1/2dl oliiviöljyä
2rkl omenaviinietikkaa
suolaa, pippuria
1 tl hunajaa
1 tl dijonsinappia
Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja lisää salaattiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...