lauantai 27. marraskuuta 2010

Moskovanpata

Tätä herkkua tehtiin jo isäinpäivän kunniaksi ja todella hyvää oli. Lasten mielestä tosin liian vahvaa.

1 kg naudan paahtopaistia
4 isoa sipulia
6 valkosipulinkynttä
3 isoa myrttisen valkosipulisuolakurkkua
2 rkl voita
3 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
2tl cayannepippuria
3rkl vehnäjauhoja
5dl lihalientä fondista
1 pala aurajuustoa (175g)
2 prk smetanaa (a 120g)

Ota liha huoneenlämpöön pariksi tunniksi. Kuutioi liha. Ruskista lihat pienissä erissä padassa voissa. Laita kaikki lihat pataan ja lisää viipaloidut sipulit ja hunaja. Sekoita hyvin ja lisää kuutioidut suolakurkut. Paista n. 5min. Lisää mausteetja vehnäjauhot. Paista jauhoja muutama minuutti. Lisää lihaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Murustele juusto joukkoon ja sekoita kunnes se on sulanut. Lisää smetana. Anna hautua miedolla lämmöllä hellalla 2h tai uunissa 200C 1h vähennä lämpöä 150C 1h.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...