lauantai 4. joulukuuta 2010

Poron kyljykset katajanmarjakastikkeessa

Puolikas poro saapui ja täytyi heti saada maistaa. Mmmm ja kyllä oli hyvää!!!

4kpl poron kyljyksiä
suolaa ja mustapippuria maustamiseen
öljyä ja nokare voita paistamiseen

Kastike:
1 tetra HK:n Demi-glace kastikepohjaa
2dl kermaa tai ruoka kermaa
1 tl hienonnettua rosmariina
katajanmarjoja murskattuna (oman maun mukaan)
mustapippuria myllystä
suolaa tarvittaessa

Ota kyljykset hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Kuumenna pannu ja ruskista kyljykset molemmilta puolilta. Ota kyljykset pois pannulta. Lisää pannuun kastikepohja, kerma ja mausteet.  Anna kiehahtaa. Laita kyljykset takaisin pannuun. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5-15min halutusta kypsyysasteesta riippuen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...