tiistai 4. tammikuuta 2011

Pekoni-Sipulipiirakka

Pohja:
150g voita
1/2 tl suolaa
2dl luomu vehnäjauhoja
1dl luomu täysjyvävehnäjauhoja
3 rkl kylmää vettä

Kuutio voi kulhoon. Kaada jauhot ja suola päälle. Nypi taikinaksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna seistä jääkaapissa vähintää 30min. Painele voideltuun piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Paista 200C 10 min.

Täyte:
1 pkt pekonia
2 isoa sipulia
1tl timjamia
mustapippuria myllystä
2dl juustoraastetta
3dl ruokakermaa
3 munaa

Kuutioi pekoni ja lisää kylmään pannuun. Puolita sipulit ja viipaloi. Kuumenna pannu ja ruskista pekonit. Lisää sipulit ja paista pehmeiksi. Lisää mausteet ja sekoita hyvin. Kaada piirakkapohjan päälle ja lisää juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa munat rikki ja lisää kerma. Sekoita ja kaada täytteen päälle. Paista 200C n.30min.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...