lauantai 16. huhtikuuta 2011

Poronkyljykset aurakastikkeella

4:lle
8 kpl poron kyljyksiä
suolaa, pippuria

Kastike:
1 tetra demi-glace kastikepohjaa
1/2 dl vettä
1/2 pkt auraa
1 tl kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä

Paista huoneenlämpöisiä kyljyksiä voi-öljyseoksessa n. 5min per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri folioon ja anna seistä 15 min.
Lisää demi-glace ja vesi pannuun kun olet ottanut kyljykset pois. Irrota maut pannusta. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta ja lisää aura. Anna porista hetki.
Tarjoile esim. parsan/parsakaalin ja puikuloiden kera.

Tämä oli aivan taivaallisen hyvää vaikka itse niin sanonkin :).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...